Cautare

3971 de rezultate pentru "gina dan" (3.84 secunde)
Cotidianul.ro informeaza ca Dan Voiculescu organizeaza un concurs cu tema "Minciunile lui Traian Basescu".
"Partidul lui Dan Diaconescu ar putea intra in Parlament", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul PC Dan Voiculescu publica o insemnare pe blog intitulata "Suspendarea", pe care o puteti citi in continuare. ... Dan Voiculescu solicita suspendarea lui Traian Basescu, o cerere in acest sens fiind deja depusa la Biroul Permanent al Senatului.
Opozitia PSD,PNL si PC a avut 49 de voturi, cele doua voturi lipsa fiind ale lui Dan Voiculescu si Mircea Geoana, absenti la vot.
Inpolitics il citeaza pe analistul politic Dan Pavel (foto):
Din Alianta PSD-PC nu a mai ramas decat colaborarea parlamentara si functia de vicepresedinte al Senatului, detinuta de Dan Voiculescu. ... Dan Voiculescu si-ar pierde automat functia de vicepresedinte al Senatului, pozitie cedata de social-democrati conservatorilor. Grupul Parlamentar PSD contine un singur senator PC, Dan Voiculescu.
Printre participanti s-a numarat presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, vicepresedintii partidului Ecaterina Andronescu si Dan Nica, senatorul Dan Sova, dar si presedintele de onoare Ion Iliescu.
PNL ii cedeaza lui Dan Voiculescu functia de vicepresedinte al Senatului care i-a apartinut lui Melescanu.
Deputatii din Grupurile parlamentare din arcul guvernamental - PDL, UDMR, UNPR si Minoritati - au respins marti solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a arestarii preventive a democrat-liberalului Dan Pasat. ... Dan Pasat este acuzat de santaj.
Exista deja reactii de la Bruxelles care critica votul puterii in cazul Pasat Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Titus Corlatean, vicepresedinte al PSD, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca exista deja reactii de la Bruxelles care critica votul majoritatii parlamentare din Romania in cazul deputatului PDL, Dan Pasat.
Voxpublica.realitatea.net publica articolul lui Mihai Gotiu, intitulat "De ce au nevoie Traian Basescu, PDL si USL de Dan Diaconescu si Partidul Poporului.
Dan Diaconescu, in colaborare cu opt partide pentru a intra in alegeri Partidele fie vor fi absorbite in Partidul Poporului, daca acesta se va putea infiinta, sau vor reprezenta o modalitate de a intra in alegeri, a explicat patronul OTV.
Dan Ioan Popescu:
Dupa indelungi ezitari si dupa rusinoase dezertari, formatiunea politica fondata de Dan Voiculescu parca-parca reuseste sa faca primii pasi in marea politica. ... Pentru a rezuma, o sa amintesc numai de faptul ca la umbra Partidului Social Democrat formatiunea lui Dan Voiculescu se ofilise de tot.
Senatorul PC Dan Voiculescu i-a adresat o scrisoare deschisa presedintelui in care ii spune ca atacurile sale si ale institutiilor pe care le controleaza l-au intarit si ii multumeste lui Traian Basescu ca a devenit "cel mai bun agent de PR" pe care el si l-ar fi putut dori.
Partidul Poporului Dan Diaconescu ar putea totusi rata Parlamentul.
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Dan Sova (PSD):
Dan Diaconescu la congres: Eu voi fi Vlad Tepes varianta 2012 Realizatorul TV Dan Diaconescu a tinut azi un discurs tipic la primul congres al Partidului Poporului. ... Dan Daconescu a anuntat ca a numarat un milion de membri.
Astfel, la alegerile parlamentare, USL e cotat cu 59%, fiind urmat in intentia de vot de PDL cu 11%, Partidul Poporului - Dan Diaconescu cu 10%, UDMR-6%, PRM-4%, PNG- CD-3%, iar MV, UNPR si PNTCD - cate 1%, in timp ce altii ar fi preferati de 3%.
google-analytics.com